Over ons

Pand Diependaele

Geschiedenis

“Pand Diependaele” werd in 1994 opgestart door Annelies De Gendt en haar echtgenoot Johan Degraeve. Annelies wilde na haar loopbaan in de zachte sector, iets doen waar ze haar creativiteit in kwijt kon en haar contact met “mensen” bleef behouden. Hierbij geholpen door Johan met zijn ervaring in Textiel.

In Leupegem werd een oud garagepand omgetoverd tot een gezellige interieur- en stoffenzaak.

Doorheen de jaren versterkten hun dochters de zaak, Eva in 2001 en Maya in 2011.

Om verder te kunnen groeien en bloeien en na het vervoegen van dochter Maya dat jaar, na haar studies als binnenhuisarchitecte, namen ze het besluit om op zoek te gaan naar een eigen pand. In 2011 werd dit pand gevonden in de Ruttemburgstraat 48 in Bevere-Oudenaarde.

Een Pand dat al een lange textiel geschiedenis kende. Begin 1900 gestart als spinnerij, later als confectiebedrijf en nog later uitgebouwd als auto-onderdelen zaak. Een mooie combinatie/mix van oud en nieuw. En zo werd er die zomer opnieuw keihard gewerkt om ook dit garagepand om te toveren tot een mooie interieur -en stoffenzaak.

Annelies en Maya zorgen vooral voor de klanten en het aankopen en inrichten van het decoratie gedeelte.

Eva is de stoffen verantwoordelijke en atelierleidster die samen met haar medewerksters de moeilijke opdracht van het “maken” op zich neemt.

Samen staan ze in voor het opmeten en advies geven van gordijnen bij de klant aan huis.

Visie

Aangezien Pand Diependaele een familiezaak is, vinden zij het belangrijk dat ze dicht bij de klanten staan. Ze houden de sfeer graag ontspannen zodat iedereen zich thuis voelt en bij hen altijd terecht kunnen voor gelijk welke vraag.

Er is een zeer ruim aanbod aan unieke artikelen. Om die reden vinden Annelies, Eva en Maya het belangrijk dat de klant ongestoord kan komen winkelen.

Bent u enkel geïnteresseerd om te komen genieten van de sfeer, dan bent u ook zeker meer dan welkom.

 

Aanbod

Unieke Trendy Decoratie van A tot Z, meubelen, zetels, tafellinnen, serviezen, verlichting, badtextiel en badartikelen, kaarsen, kunstbloemen, etc…

Een groot aanbod stoffen op rol: Gordijn-, meubel- & decoratiestoffen, tafellinnen, leuke kledingstoffen, …

Alle raamdecoratie, confectie voor binnenshuis; kussens en tafellinnen op maat, stofferingen, …powered by exsited © 2024  Pand Diependaele - Stoffen en decoratie - Ruttemburgstraat 48 - Oudenaarde-Bevere - T: 055 302 402 - F: 055 302 403 - →info at panddiependaele.be