Over ons

Pand Diependaele

Geschiedenis

"Pand Diependaele" werd in 1994 in Leupegem opgericht door Annelies De Gendt. Een oud garagepand werd omgetoverd tot een interieur- en stoffenzaak.

Vanaf 2001 stond Annelies er niet meer alleen voor en kwam haar oudste dochter Eva haar vervoegen in de winkel. De winkel in Leupegem heeft mooie tijden gekend, maar begon de laatste jaren letterlijk en figuurlijk uit zijn voegen te barsten. Vele klanten herinneren zich vast het rondlopen met potjes en emmers om de nodige regen op te vangen.

De nood om verder te kunnen groeien en bloeien en het afstuderen van haar jongste dochter Maya dat jaar, gaf het besluit om op zoek te gaan naar een eigen pand. In 2010 werd dit pand gevonden in de Ruttemburgstraat 48 in Bevere, een pand die in zijn beginjaren reeds het verwerken van textiel heeft gekend en die later werd uitgebouwd tot een autogarage. Een mooie tweestrijd van oud en nieuw. En zo werd er die zomer keihard gewerkt om wederom een garagepand om te toveren. De uiteindelijke verhuis werd in slechts 14 dagen gerealiseerd, een prestatie die we niet vlug zullen vergeten!

Sinds 4 november 2011 is de opening van onze nieuwe winkel een feit en is het tot nu toe een groot plezier geweest om er te werken.

Jullie zijn van harte welkom!

Visie

Aangezien wij een familiezaak zijn, vinden we het belangrijk dat we dicht bij ons klanten staan. We houden de sfeer graag ontspannen zodat iedereen zich thuis voelt en bij ons altijd terecht kan voor eender welke vraag.

Er is een zeer ruim aanbod aan artikelen, voor die reden vinden wij het belangrijk dat de klant ongestoord kan komen winkelen. Bent u enkel geïnteresseerd om te komen genieten van onze sfeer, dan bent u zeker meer dan welkom.

Maar wat zeker en vast de hoofdgedachte is van onze verkoop, is dat u bij ons altijd terecht kan voor een goede prijs. zowel voor de stoffen, die wij voor die reden op rol verkopen, als in de decoratie. Meerdere acties worden gegeven om de koop voor u nog aangenamer te maken, hou onze reclame dus zeker in de gaten!

Bent u op zoek naar afgeprijsde artikelen, door einde stock of kleine beschadiging, dan kan u deze altijd vinden in onze outlet. powered by exsited © 2019  Pand Diependaele - Stoffen en decoratie - Ruttemburgstraat 48 - Oudenaarde-Bevere - T: 055 302 402 - F: 055 302 403 - →info at panddiependaele.be