Jaarlijks zomerverlof van 5 – 17 AUGUSTUS

Contacteer ons

familiebedrijf
sinds 1994

“Pand Diependaele” zag het levenslicht in 1994, opgericht door Annelies De Gendt en haar echtgenoot Johan Degraeve. Na een carrière in de zorgsector wilde Annelies iets ondernemen waarin ze haar creativiteit kon uiten en haar contact met mensen kon behouden. Johan, met zijn ervaring in textiel, stond haar bij in dit avontuur.

Gedurende de jaren werd het team versterkt door drie van hun kinderen: Eva in 2001, Maya in 2011 en Jonas in 2021

Bij “Pand Diependaele” staat familie en passie voor interieur en textiel centraal, wat zich weerspiegelt in de warme sfeer van de winkel.

Geen Pand Diependaele zonder Annelies. Zij heeft de zaak 30 jaar geleden opgericht en staat nog steeds met onverminderde passie aan het roer. Annelies koestert een groot hart voor haar klanten. Bij haar kun je niet alleen terecht voor advies, maar ook voor een oprecht gesprek. Hoewel je haar de komende jaren iets minder vaak in de zaak zult aantreffen, blijft ze een essentiële drijvende kracht en steun. Haar invloed is onmiskenbaar en zal altijd de kern vormen van waar Pand Diependaele voor staat.

Annelies De Gendt

Eva is de oudste dochter en draait al het langst mee in de zaak. Geen uitdaging is groot genoeg of ze smijt er haar letterlijk in. En dat is best handig aangezien zij de grootste verantwoordelijkheid draagt over de stoffen. Als atelierleidster neemt ze samen met haar medewerkster de uitdagende taak van het "maken" op zich. Ze staat garant voor vakmanschap en oog voor detail. Met haar kennis is ze toegewijd om de klanten te helpen en adviseren inclusief het opmeten en adviseren van gordijnen bij de klant thuis.

Eva Degraeve

Maya, de jongste dochter, voegde zich na haar studie in interieurvormgeving bij de zaak. Interieur is haar passie, ze is altijd op zoek naar verbetering en de laatste trends. Zij staat hoofdzakelijk in voor de aankoop en inrichting van het decoratiegedeelte, en beheert het meeste van de sociale media. Met haar kennis van interieur en raamdecoratie is ze toegewijd aan het helpen en adviseren van klanten, inclusief het opmeten en adviseren van gordijnen bij de klant thuis.

Maya Degraeve

Jonas, de oudste zoon, voegde zich als laatste toe aan de zaak. Je zult hem voornamelijk achter de schermen vinden, waar hij verantwoordelijk is voor het grootste deel van de administratie. Daarnaast draagt hij bij aan de voortdurende transformatie van de winkel en neemt hij een groot deel van het plaatsen en de naservice van de gordijnen op zich.

Jonas Degraeve

Wat zouden we zonder Silke doen? Ze is een echte allrounder in onze winkel. Of het nu gaat om het adviseren en bijstaan van de klanten, het verwerken van leveringen, of het assisteren in ons naaiatelier, Silke is overal te vinden en staat altijd klaar om te helpen. Geen taak is haar te veel; je kunt altijd op haar rekenen.

Silke Rommens

Nieuwsgierig, gepassioneerd en altijd klaar om te helpen, Annabelle is onze flexijobber die een liefde koestert voor alles wat met interieur te maken heeft. Of het nu gaat om het creëren van de perfecte setting, het mee verzorgen van onze sociale media content, of het adviseren van onze gewaardeerde klanten, Annabelle staat altijd paraat.

Annabelle Van Malderghem

Geen gordijnen en maatwerk zonder een bekwame en gepassioneerde naaister in ons atelier. Door haar jarenlange ervaring staat Erika garant voor vakmanschap en oog voor detail, waardoor wij bij "Pand Diependaele" hoogwaardige gordijnen en maatwerk kunnen leveren.

Erika De Rocker

Met de juiste muziek op de achtergrond werkt Yolanda vol passie in ons naaiatelier. Naast haar vaardigheden als naaister, is Yolanda ook een zeer bedreven stoffeerster. Samen met Eva zorgt ze met veel liefde voor het vervaardigen en afwerken van al onze gordijnen en maatwerk.

Yolanda Ranno

geschiedenis

1994

Oprichting van “Pand Diependaele” door Annelies De Gendt en haar echtgenoot Johan Degraeve

Een oud garagepand in Leupegem werd getransformeerd tot een sfeervolle interieur- en stoffenwinkel.

Na een carrière in de zorgsector wilde Annelies iets ondernemen waarin ze haar creativiteit kon uiten en haar contact met mensen kon behouden. Johan, met zijn ervaring in textiel, stond haar bij in dit avontuur.

2001

Dochter Eva versterkt de zaak.

2011

Om verder te groeien en bloeien, en na de toetreding van dochter Maya na haar studies interieurvormgeving, besloten ze op zoek te gaan naar een eigen pand.

Ze vonden het perfecte plekje in de Ruttemburgstraat 48 in Bevere-Oudenaarde. Dit pand heeft een rijke textielgeschiedenis, ooit begonnen als spinnerij in het begin van de 20e eeuw, later omgevormd tot een confectiebedrijf en uiteindelijk uitgebouwd tot een zaak voor auto-onderdelen. Een prachtige mix van oud en nieuw.

Die zomer werd er opnieuw met volle inzet gewerkt om ook dit pand om te toveren tot een aantrekkelijke interieur- en stoffenzaak.

2021

Zoon Jonas versterkt de zaak.

heden

“Pand Diependaele” ondergaat voortdurende evolutie en transformatie, niet alleen bij de wisseling van elk seizoen en de introductie van nieuwe collecties, maar ook in de geleidelijke renovatie en transformatie van het historisch pand. Stap voor stap wordt het oude pand vernieuwd, waardoor de winkel door de jaren heen alleen maar mooier wordt.