Jaarlijks zomerverlof van 5 – 17 AUGUSTUS

Contacteer ons

Kelly Wearstler

Kelly Wearstler is een Amerikaanse ontwerpster die veelzijdige, ervaringsgerichte woon-, horeca-, commerciële en winkelomgevingen creëert. Wearstler staat internationaal hoog aangeschreven en is een gevestigde naam. Een veelzijdige, stimulerende zintuiglijke ervaring staat centraal in Wearstlers benadering van design. Door te spelen met materialen, kleur en vormen en door hedendaags en vintage, architecturaal en organisch en grafisch en instinctief op een intuïtieve wijze met elkaar te combineren, creëert ze tal van ervaringen in elke ruimte.

ZUMA

Voor het porseleinen Zuma servies is Kelly Wearstler vertrokken van een digitaal grafisch patroon geïnspireerd op Bauhausprincipes. Elk patroon wordt met een stempel aangebracht om een handgeschilderd gevoel over te brengen. Daarna pas wordt het glazuur aangebracht. De patronen variëren door het hele assortiment en de verschillende vormen en kleuren – wit, donkergrijs en accentkleur zacht oranje – laten zich gemakkelijk combineren

DUNE

Het Dune servies van de Amerikaanse top interior is een verfijnde knipoog naar autentiek aardewerk. Door met twee afwerkingen te spelen – mat en hoogglans – komen de sculpturale vormen van de porseleinen borden en schalen nog beter tot hun recht. De uitgelijnde details binnen de vorm zelf zorgen voor opvallende volumes en harmonieuze composities. Verkrijgbaar in 3 aardse tonen porselein, in de massa gekleurd: alabaster, clay en slate.

bestellen

laat je
inspireren

wil je graag
bestellen

Wij hebben het volledige assortiment in stock in onze winkel!

contacteer ons

ontdek onze
ander servies