Jaarlijks zomerverlof van 5 – 17 AUGUSTUS

Contacteer ons

Sergio Herman

De collecties van Sergio Herman voor Serax zijn gebaseerd op de uiteenlopende lokale en internationale invloeden die zijn carrière als uitmuntende chef-kok, restauranthouder en ontwerper van ruimtes en objecten vormgegeven hebben. Herman heeft een zeer nauwe band met Zeeland, waar hij zijn carrière begon in het familierestaurant Oud Sluis in Sluis, een klein stadje bij de Belgisch-Nederlandse grens. Zijn collecties zijn mooi en praktisch, geïnspireerd door zijn eigen ervaringen in de keuken en zijn

SURFACE

Met de Surface-collectie heeft Sergio zich laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden die laten zien wat echt en waar is. Van het diepe grijs van de mystieke Noordzee tot een getekende en verouderende huid; elk oppervlak is een symbool van diepte. Elk oppervlak vertelt een verhaal. Daarom was hij zo blij toen hij de kans kreeg om mijn eigen verhaal te vertellen en zijn professionele ervaring te vertalen in deze heel persoonlijke serviescollectie.

INKU

Het was het Japanse gevoel voor verfijning en imperfecte perfectie die topchef Sergio Herman wist te inspireren tot het Inku-servies. Een servies met duidelijke verwijzingen naar schelpvormen, naar bloesems en de abstracte structuren van de natuur.

bestellen

wil je graag
bestellen

Wij hebben het volledige assortiment in stock in onze winkel!

contacteer ons

ontdek onze
ander servies